diumenge, 13 de setembre del 2020

Recomanacions entrega llibres dia 14/9

Famílies del centre,

Us volem informar d’un seguit de recomanacions i normativa sobre el projecte de reutilització de llibres que es fa a l’institut Maria de Bell-lloc.

Els alumnes trobaran a l’aula un lot de llibres embossat amb el seu nom i nº de lot, està degudament folrat, per tant en el moment de fer el retorn dels llibres al juny/juliol els heu de tornar també folrats.

Cada alumne té aquest número assignat per tot el curs. Si voleu podeu posar el nom en l’interior del llibre amb una etiqueta tipus POST-IT que sigui fàcil de treure.

Els alumnes han de revisar que tots els llibres tinguin el mateix nº de LOT i que aquest coincideixi amb el que s’ha posat a la bossa.

Si algun alumne no té LOT de llibres o té qualsevol dubte, us heu d’adreçar a l’AFA del centre, preferiblement amb un missatge per Whatsapp al numero 

634 66 77 70

Si durant el curs es perd algun llibre, us poseu en contacte amb l’AFA i us en facilitarem un altre fins que aparegui el seu llibre, el més important es que els alumnes disposin d’aquest material des del primer dia.

Referent a les activitats extraescolars pel curs vinent, estem treballant per fer-les 100% on-line, us tindrem informats.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

AFA INS MARIA DE BELL-LLOC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada